Can't load client test >:( HELLP

Started by hogsmoss on Tue, 12/23/2014 - 00:43

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 21:37, 10. Jul 2019
Joined Dec 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Can't load client test >:( HELLP
Tue, 12/23/2014 - 00:43

HELP I CANT LOAD CLIENT TEST

>===================================================================================================================
>Executing gradle command: runClient
>Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
>(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
>C:\Pylo\MCreator154>cd forge
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator154\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator154\forge>gradlew runClient
>****************************
> Powered By MCP:             
> http://mcp.ocean-labs.de/   
> Searge, ProfMobius, Fesh0r,
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:compileApiJava UP-TO-DATE
>:processApiResources UP-TO-DATE
>:apiClasses UP-TO-DATE
>:sourceMainJava UP-TO-DATE
>:compileJava
>:processResources UP-TO-DATE
>:classes
>:jar
>:getVersionJson
>:extractUserDev UP-TO-DATE
>:extractNatives UP-TO-DATE
>:copyNativesLegacy UP-TO-DATE
>:getAssetsIndex
>:getAssets
>:makeStart SKIPPED
>:runClient
>[17:39:59] [main/INFO] [GradleStart]: Extra: []
>[17:40:00] [main/INFO] [GradleStart]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --accessToken, {REDACTED}, --assetIndex, 1.7.10, --assetsDir, C:/Users/dustin/.gradle/caches/minecraft/assets, --version, 1.7.10, --tweakClass, cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker]
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.10.85.1230 for Minecraft 1.7.10 loading
>[17:40:00] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.7.0_60, running on Windows 8.1:x86:6.3, installed at C:\Pylo\MCreator154\jdk\jre
>[17:40:00] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod cpw.mods.fml.relauncher.FMLCorePlugin
>[17:40:00] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.classloading.FMLForgePlugin
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[17:40:00] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
>[17:40:00] [main/ERROR] [FML]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
>[17:40:01] [main/ERROR] [FML]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
>[17:40:01] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
>[17:40:01] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
>[17:40:01] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.TerminalTweaker
>[17:40:01] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.TerminalTweaker
>[17:40:01] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
>[17:40:02] [main/INFO]: Setting user: Player93
>[17:40:03] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
>[17:40:04] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Attempting early MinecraftForge initialization
>[17:40:04] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v10.13.2.1230 Initialized
>[17:40:04] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 182 ore recipies
>[17:40:04] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Completed early MinecraftForge initialization
>[17:40:04] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Pylo\MCreator154\forge\eclipse\mods for mods
>[17:40:06] [Client thread/INFO] [TestEnvironmentMod]: Mod TestEnvironmentMod is missing the required element 'name'. Substituting TestEnvironmentMod
>[17:40:06] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
>[17:40:06] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [net.minecraft.client.Minecraft:displayCrashReport:388]: ---- Minecraft Crash Report ----
>// Oops.
>Time: 12/22/14 5:40 PM
>Description: Initializing game
>java.lang.IllegalArgumentException: Multiple entries with same key: TestEnvironmentMod=FMLMod:TestEnvironmentMod{1.0} and TestEnvironmentMod=FMLMod:TestEnvironmentMod{1.0}
>    at com.google.common.collect.ImmutableMap.checkNoConflict(ImmutableMap.java:150)
>    at com.google.common.collect.RegularImmutableMap.checkNoConflictInBucket(RegularImmutableMap.java:104)
>    at com.google.common.collect.RegularImmutableMap.<init>(RegularImmutableMap.java:70)
>    at com.google.common.collect.ImmutableMap$Builder.build(ImmutableMap.java:254)
>    at com.google.common.collect.Maps.uniqueIndex(Maps.java:1166)
>    at com.google.common.collect.Maps.uniqueIndex(Maps.java:1140)
>    at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:349)
>    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:468)
>    at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:204)
>    at net.minecraft.client.Minecraft.startGame(Minecraft.java:522)
>    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:931)
>    at net.minecraft.client.main.Main.main(Main.java:164)
>    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
>    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
>    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
>    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
>    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
>    at net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon.launch(GradleStartCommon.java:78)
>    at GradleStart.main(GradleStart.java:45)
>A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
>---------------------------------------------------------------------------------------
>-- Head --
>Stacktrace:
>    at com.google.common.collect.ImmutableMap.checkNoConflict(ImmutableMap.java:150)
>    at com.google.common.collect.RegularImmutableMap.checkNoConflictInBucket(RegularImmutableMap.java:104)
>    at com.google.common.collect.RegularImmutableMap.<init>(RegularImmutableMap.java:70)
>    at com.google.common.collect.ImmutableMap$Builder.build(ImmutableMap.java:254)
>    at com.google.common.collect.Maps.uniqueIndex(Maps.java:1166)
>    at com.google.common.collect.Maps.uniqueIndex(Maps.java:1140)
>    at cpw.mods.fml.common.Loader.identifyMods(Loader.java:349)
>    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:468)
>    at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:204)
>    at net.minecraft.client.Minecraft.startGame(Minecraft.java:522)
>-- Initialization --
>Details:
>Stacktrace:
>    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:931)
>    at net.minecraft.client.main.Main.main(Main.java:164)
>    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
>    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
>    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
>    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
>    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
>    at net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon.launch(GradleStartCommon.java:78)
>    at GradleStart.main(GradleStart.java:45)
>-- System Details --
>Details:
>    Minecraft Version: 1.7.10
>    Operating System: Windows 8.1 (x86) version 6.3
>    Java Version: 1.7.0_60, Oracle Corporation
>    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
>    Memory: 31469984 bytes (30 MB) / 141934592 bytes (135 MB) up to 259522560 bytes (247 MB)
>    JVM Flags: 0 total;
>    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
>    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
>    FML: MCP v9.05 FML v7.10.85.1230 Minecraft Forge 10.13.2.1230 5 mods loaded, 0 mods active
>    mcp{9.05} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
>    FML{7.10.85.1230} [Forge Mod Loader] (forgeSrc-1.7.10-10.13.2.1230.jar)
>    Forge{10.13.2.1230} [Minecraft Forge] (forgeSrc-1.7.10-10.13.2.1230.jar)
>    TestEnvironmentMod{1.0} [TestEnvironmentMod] (modid-1.0.jar)
>    TestEnvironmentMod{1.0} [TestEnvironmentMod] (modid-1.0.jar)
>    Launched Version: 1.7.10
>    LWJGL: 2.9.1
>    OpenGL: AMD Radeon HD 7450 GL version 4.2.12422 Compatibility Profile Context 13.152.0.0, ATI Technologies Inc.
>    GL Caps: Using GL 1.3 multitexturing.
>Using framebuffer objects because OpenGL 3.0 is supported and separate blending is supported.
>Anisotropic filtering is supported and maximum anisotropy is 16.
>Shaders are available because OpenGL 2.1 is supported.
>    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
>    Type: Client (map_client.txt)
>    Resource Packs: []
>    Current Language: English (US)
>    Profiler Position: N/A (disabled)
>    Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
>    Anisotropic Filtering: Off (1)
>[17:40:06] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [net.minecraft.client.Minecraft:displayCrashReport:398]: #@!@# Game crashed! Crash report saved to: #@!@# C:\Pylo\MCreator154\forge\eclipse\.\crash-reports\crash-2014-12-22_17.40.06-client.txt
>:runClient FAILED
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>Execution failed for task ':runClient'.
>> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator154\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
>BUILD F>Run with --st>Total time: 20.674 secs
acktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
AILED
>* Try:
>C:\Pylo\MCreator154\forge>
>Task completed with return code 0 in 21213 milliseconds
>Task return code check OK!
 

0Upvote this forum topic
Last seen on 02:18, 17. Jul 2015
Joined Oct 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
You might wanna take a look
Tue, 12/23/2014 - 03:40

You might wanna take a look at this.
.
.
"Mod TestEnvironmentMod is missing the required element 'name'."

0Upvote this forum topic
Last seen on 17:31, 29. Jul 2016
Joined Nov 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
I have the same problem.
Tue, 12/23/2014 - 09:55

I have the same problem.

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:09, 6. Jan 2015
Joined Dec 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
RE:I have the same problem.
Thu, 12/25/2014 - 19:54

@#2 me too

0Upvote this forum topic
Last seen on 22:46, 26. Aug 2016
Joined Oct 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Me too :( How Can I fix it?
Thu, 12/25/2014 - 23:30

Me too :( How Can I fix it?

0Upvote this forum topic
Last seen on 19:58, 18. Feb 2020
Joined Apr 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
All Try to
Fri, 01/09/2015 - 22:40

All Try to

1.Copy Workspace
2.Remove last created mod part and run Client
3.Repeat Until Clinet Will run

0Upvote this forum topic
Last seen on 11:14, 14. Jan 2020
Joined Jan 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Same for me. I've always had
Sun, 01/18/2015 - 04:52

Same for me. I've always had a non-zero exit value if it's for 1.7.10 AND MCreator 1.4.9 won't work for me either.

I'm probably going to upload workspace under a separate bug.

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:08, 20. Feb 2015
Joined Jul 2013
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Alright, I'm having the same
Fri, 02/20/2015 - 19:53

Alright, I'm having the same issue.... Except I basically removed ALL my mods and it still won't work...

I'm assuming that if you have absolutely NO mods in your workspace it should work just like normal minecraft right?

Any ideas as to how we can fix this?

:-/ :(

0Upvote this forum topic
Last seen on 21:24, 7. Feb 2019
Joined Jan 2015
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Guys i was having the same
Fri, 02/20/2015 - 20:57

Guys i was having the same problem but i just changed to the 1.4.9 Mcreator and it worked...I know the 1.4.9 doesnt have all the bugfixes etc but its away to solve the problem

0Upvote this forum topic