Help with textures

Started by EnderHunter140 on Thu, 12/25/2014 - 18:41
Last seen on 22:46, 26. Aug 2016
Joined Oct 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Help with textures
Thu, 12/25/2014 - 18:41

Hi, and firstly thanks for reading. I have a problem. When I'm going to create a recipe of some items and I go to the "mod" item section to select items to do the recipe, those items instead of having their texture (previosuly made in the texture creator) have a "M". I don't know what happens, because in the 1.5.2 version of MCreator the textures appeared. I also have PATH set properly, because in the 1.5.2 in the start I coudln't export mods ( and at the same time happened the main problem of this post), but Then I saw a tutorial in the wiki and I saw that the problem was the PATH variable ( in my computer there is the Path variable, I don't know if it's the same), so I put it properly and then the textures appeared and I could export my mods. 

 

Heeeeelp!!!

 

Last seen on 22:14, 29. Jan 2018
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
in this version thay just
Tue, 01/06/2015 - 02:15

in this version thay just have an M

Last seen on 20:25, 30. Jul 2015
Joined Nov 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
When I see the "M" i just
Tue, 01/06/2015 - 03:21

When I see the "M" i just factory reset mcreator completely.

Last seen on 22:14, 29. Jan 2018
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:When I see the "M" i just
Tue, 01/06/2015 - 14:51

ya in this version thats what there is nomader what
@#2