Custom Blocks Error

Started by revmykl777 on Sun, 01/04/2015 - 23:26

Topic category: Help with modding

Last seen on 20:53, 10. Jan 2020
Joined Oct 2013
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Custom Blocks Error
Sun, 01/04/2015 - 23:26

Alright so I've been trying to create a custom block, and nothing works, so I'm going to post here what I am doing, and hopefully one of you gurus can tell me where I'm goin wrong.

Step 1: Making the model in Techne

Techne Model

Step 2: Import into MCreator

Set Icon Texture in Red Box of texture grid, import techne model java file, import techne model texture

Set Pickaxe as tool

blah blah blah

 

ERROR

So here are the two error reports I have

First from the Gradle Console

and then the Gradle Log

Anyone have any idea what is going on.... why is this mod not working?

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:53, 10. Jan 2020
Joined Oct 2013
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Not to be pushy, but does
Tue, 01/20/2015 - 18:30

Not to be pushy, but does anyone have an answer for this?

0Upvote this forum topic
Last seen on 10:40, 11. Oct 2015
Joined Jan 2015
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
maybe you didn't enter the
Sat, 01/24/2015 - 15:58

maybe you didn't enter the right name of the model when he asked you, the name you entered when you created the model

0Upvote this forum topic