HELP, CLIENT WON'T LOAD!!!!!!!!!!!!!!!!

Started by AaronAwesome10 on Wed, 01/14/2015 - 22:46
Last seen on 23:01, 14. Jan 2015
Joined Jan 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
HELP, CLIENT WON'T LOAD!!!!!!!!!!!!!!!!
Wed, 01/14/2015 - 22:46

Hey everyone I need help, my client won't load and this is what comes up every SINGLE TIME!!!!!! (Pls respond): >===================================================================================================================

>Executing gradle command: runClient >Microsoft Windows [Version 6.3.9600] >(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved. >C:\Pyro\MCreator>cd forge >C:\Pyro\MCreator\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pyro\MCreator\jdk\" >C:\Pyro\MCreator\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe >C:\Pyro\MCreator\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH% >C:\Pyro\MCreator\forge>gradlew runClient >**************************** > Powered By MCP:              > http://mcp.ocean-labs.de/    > Searge, ProfMobius, Fesh0r,  > R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs > MCP Data version : unknown >**************************** >:compileApiJava UP-TO-DATE >:processApiResources UP-TO-DATE >:apiClasses UP-TO-DATE >:sourceMainJava UP-TO-DATE >C:\Pyro\MCreator\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:109: error: cannot find symbol >mcreator_aaronAwesome10 mcreator_1 = new mcreator_aaronAwesome10(); >^ >  symbol:   class mcreator_aaronAwesome10 >  location: class TestEnvironmentMod >C:\Pyro\MCreator\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:109: error: cannot find symbol >mcreator_aaronAwesome10 mcreator_1 = new mcreator_aaronAwesome10(); >                                         ^ >  symbol:   class mcreator_aaronAwesome10 >  location: class TestEnvironmentMod >2 errors >:compileJava FAILED >FAILURE: Build failed with an exception. >* What went wrong: >Execution failed for task ':compileJava'. >BUILD FAILED >> Compilation failed; see the compiler error output for details. >Total time: 9.192 secs >* Try: >Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. >C:\Pyro\MCreator\forge> >Task completed with return code 0 in 9941 milliseconds  
Last seen on 17:22, 20. May 2018
Joined Apr 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
Re-Create Armor Without
Wed, 01/14/2015 - 22:57

Re-Create Armor Without Events And Use Only Letters in name

Last seen on 23:01, 14. Jan 2015
Joined Jan 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Re-Create Armor Without
Wed, 01/14/2015 - 22:58

@#1 thanks :)

Last seen on 17:22, 20. May 2018
Joined Apr 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
RE:RE:Re-Create Armor Without
Wed, 01/14/2015 - 23:01

@#1.1 If This WIll Not Gona Help than send me your work space