Custom Code Tutorial 2

Started by Wes on Thu, 01/15/2015 - 23:53

Topic category: Advanced modding

Last seen on 18:56, 18. Feb 2020
Joined Apr 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Custom Code Tutorial 2
Mon, 02/16/2015 - 14:13 (edited)

Well Today I Don't Have So Much time soooooo

I will show only 1 small trick that will Make Your Mods More Organised 
But Remember If You Know This Trick Dont Say Any Lame Things Ok ?

Lets Start 
Does its enoying When You Cant Put Tool . Armor, Food or even Gun to your Tab ???

So There is A Simply Trick for That xD

Copy Your Tab Line My One IS                        setCreativeTab(mcreator_omegaTab.tab);

Than Open Your Food Or Tool Code and Find This Line  (Im Showing Food Code !!! but tool looks same )

If Image is Too Small ???
https://copy.com/MzPgsucB8enV18UR

Than Paste Your Tab Line In Place Where The Red Line Is Remember to put an start    . (Dot)  and on end  ;

Must be at the same line if you will paste lower you will get error 

Again Sory For Englis

And I Know Its Not Much But this will make your mod looks more Profesional :D

Next Tutorial as soon as I Will Find any Working Usefull Code
 

Edited by Wes on Mon, 02/16/2015 - 14:13
0Upvote this forum topic
Last seen on 08:29, 18. Sep 2019
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
@Wes can you fix the image?
Sat, 02/14/2015 - 22:15

@Wes can you fix the image?

0Upvote this forum topic
Last seen on 18:56, 18. Feb 2020
Joined Apr 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
RE:@Wes can you fix the image?
Sun, 02/15/2015 - 15:26

@#1 You Can Use Link to Check Image

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:39, 17. Mar 2017
Joined Feb 2015
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Awesome! Thanks so much fort
Fri, 03/06/2015 - 20:20

Awesome! Thanks so much fort this! I had really been stumped on how to do this (Turns out I was one line below what I should have been on) XD

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:39, 17. Mar 2017
Joined Feb 2015
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
Its not working for me with
Fri, 03/06/2015 - 20:51

Its not working for me with Tools... Idk why. I've been trying for half an hour.placing on numerous lines in different places. Please help. Thanks!

0Upvote this forum topic
Last seen on 00:17, 26. Nov 2015
Joined Dec 2014
User points:

User statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Mods of the week:
RE:Its not working for me with
Sun, 04/12/2015 - 20:00

@#3 You need to put it after the line of code that says something like this:
}).setUnlocalizedName("BloodSword").setTextureName("Blood Sword");
and you need paste it after that on the same line and take out the ; that you see at the end of the code shown above.

0Upvote this forum topic