Annoying error. -HELP PLEASE.

Started by FireFoxGaming on Sat, 03/07/2015 - 01:25
Last seen on 12:14, 7. Mar 2015
Joined Feb 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Annoying error. -HELP PLEASE.
Sat, 03/07/2015 - 01:25

Everytime I go to complie, recompile or even try to test out my mod the following text appears in the gradle. 

>**************************** >:downloadClient >FAILURE: Build failed with an exception. >* What went wrong: >java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator155\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (El sistema no puede encontrar el archivo especificado) >> C:\Pylo\MCreator155\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (El sistema no puede encontrar el archivo especificado) >BUILD F>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. AILED >* Try: >Total time: 5.642 secs >C:\Pylo\MCreator155\forge> >Task completed with return code 0 in 6302 milliseconds >Task return code check OK!   I know the answer to you might be; DOWNLOAD IT AGAIN!   Well before you do start posting that, I have actually tried downloading it, the .zip and the .exe, I'm wondering if this is just some bug, right when I was writing this sentence I redownloaded the .zip, don't think any good results came out... Help would be much appreciated! Thanks!   Muchas gracias. ;)
Last seen on 18:20, 13. Dec 2015
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
estamos en las mismas amigo y
Mon, 07/20/2015 - 01:07

estamos en las mismas amigo y enserio me gustaria ayuda :)

 

Last seen on 23:49, 11. Jan 2016
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I had this same problem. I
Mon, 07/20/2015 - 23:43

I had this same problem. I fixed it by going to C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts and copying & pasting cache.properties.lock (just in case) and renaming the copy cache.properties

Last seen on 22:54, 7. Dec 2015
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:I had this same problem. I
Mon, 12/07/2015 - 22:54

Thanks Lenare, I solved the problem too. :D