HELP please!!!

Started by Nepster on Wed, 03/11/2015 - 09:48

Topic category: User side tutorials

Last seen on 22:06, 11. Mar 2015
Joined Mar 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
HELP please!!!
Wed, 03/11/2015 - 09:48

это проблема , что это такое и как ее решить:

>: GenSrgs SKIPPED

>: Reobf НЕ > ОШИБКА: Сборка завершилась с исключением. > * Что пошло не так: > Выполнение завершилось неудачно для задачи ": reobf. >> Malformed > * Попытка: > Запуск с --stacktrace и возможность получения трассировки стека. Запуск с --info или --debug возможность получить больше продукции журнала. > BUILD FAILED > Общее время: 27,398 сек > C: \ Pylo \ MCreator154 \ подделать> > Задача завершилось с кодом возврата 0 в 28151 миллисекунд > Задача код возврата проверка OK!  
0Upvote this forum topic
Last seen on 20:39, 17. Mar 2017
Joined Feb 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
I do not know russian. I am
Wed, 03/11/2015 - 17:13

I do not know russian. I am sorry.

0Upvote this forum topic
Last seen on 22:06, 11. Mar 2015
Joined Mar 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
sorry I kinda wrote in
Wed, 03/11/2015 - 19:11

sorry I kinda wrote in English. I have this problem
>:genSrgs SKIPPED
>:reobf FAILED
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>BUILD FAILED
>Execution failed for task ':reobf'.
>> MALFORMED
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
>Total time: 1 mins 19.731 secs
>C:\Pylo\MCreator154\forge>
>Task completed with return code 0 in 83479 milliseconds
>Task return code check OK!

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:39, 17. Mar 2017
Joined Feb 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Its alright!
Thu, 03/12/2015 - 18:13

Its alright!
I would first off try exporting workspace to .mcr then Factory Reset MCreator. Then import your .mcr and see if that works properly.

0Upvote this forum topic
Last seen on 18:26, 25. Sep 2015
Joined Mar 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
I know this is probably a
Thu, 05/14/2015 - 12:29

I know this is probably a repeat, but how can I import my old workspace from 1.5.5 into 1.5.6? Please show a link or tell me. Also what happened to the chat?

0Upvote this forum topic
Last seen on 08:29, 18. Sep 2019
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
RE:I know this is probably a
Thu, 05/14/2015 - 12:44

@#4 Export your workspace to a MCR file then import it in to the MCreator, Also the chat was temporarily removed because klemen was moving the Website to a more secure place (more security for accounts) and the current chat didn't work with the new website stuff. He said he will try to get it back as soon as possible.

0Upvote this forum topic
Last seen on 18:26, 25. Sep 2015
Joined Mar 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
And how do I do that? XD
Fri, 05/15/2015 - 01:13

And how do I do that? XD (sorry I suck at this)

0Upvote this forum topic
Last seen on 18:26, 25. Sep 2015
Joined Mar 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
I figured out how, and it
Fri, 05/15/2015 - 02:21

I figured out how, and it does it's thing, but then it says "Loading mod" and it takes like 50 hours.Am I doing it wrong or...

0Upvote this forum topic
Last seen on 02:24, 23. Nov 2016
Joined May 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
How do i use techne it wont
Fri, 05/15/2015 - 04:43

How do i use techne it wont load up

0Upvote this forum topic
Last seen on 07:42, 17. Apr 2016
Joined May 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Ты можешь описать, из-за чего
Wed, 06/24/2015 - 16:37

Ты можешь описать, из-за чего вывелась эта ошибка, при создании какого мода? Она чаще всего возникает из-за того, что ты редактируешь код самостоятельно, и делаешь ошибку.

0Upvote this forum topic
Last seen on 07:42, 17. Apr 2016
Joined May 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
#1 Ты можешь описать, из-за
Wed, 06/24/2015 - 16:39

#1 Ты можешь описать, из-за чего вывелась эта ошибка, при создании какого мода? Она чаще всего возникает из-за того, что ты редактируешь код самостоятельно, и делаешь ошибку.

0Upvote this forum topic
Last seen on 07:42, 17. Apr 2016
Joined May 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
RE:RE:I know this is probably a
Wed, 06/24/2015 - 16:40

@#2  Ты можешь описать, из-за чего вывелась эта ошибка, при создании какого мода? Она чаще всего возникает из-за того, что ты редактируешь код самостоятельно, и делаешь ошибку.

0Upvote this forum topic