Techne Mcreator 5.5 doesn't work

Started by SheepRepublic on Sat, 03/14/2015 - 21:49

Topic category: Advanced modding

Last seen on 14:00, 5. Apr 2015
Joined Mar 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Techne Mcreator 5.5 doesn't work
Sat, 03/14/2015 - 21:49

When I use techne model it doesn't work and i am doing it properly i believed i even used the forum tutorial and a youtube tutorial and it never works it always causes a recompilation error

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:46, 9. Jul 2015
Joined Jan 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
i try to do a workspace and
Sun, 03/15/2015 - 00:23

i try to do a workspace and it doesnt work

0Upvote this forum topic
Last seen on 13:21, 3. May 2015
Joined Jan 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Hey SheepRepublic!
Sun, 03/15/2015 - 07:51

Hey SheepRepublic!
I have the solution.
Alot of people have errors with techne, and it just won't work.
I'm going to show you how it works.

I made a video:
Click here.

0Upvote this forum topic
Last seen on 13:21, 3. May 2015
Joined Jan 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Second fix, your shapes are
Sun, 03/15/2015 - 07:52

Second fix, your shapes are named the same, or texture overlapping eachother

0Upvote this forum topic