Custom Model Bug?

Started by Nihil on Tue, 03/31/2015 - 17:31
Last seen on 18:34, 15. Oct 2015
Joined Mar 2015
User points:


  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Custom Model Bug?
Tue, 03/31/2015 - 17:31

I seem to get all of the bugs :C

I made a bird model, a bird mob and this happened:

C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\ error: variable Shape2 is already defined in class ModelBird ModelRenderer Shape2;               ^ C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\ error: cannot find symbol RenderingRegistry.registerEntityRenderingHandler(mcreator_bird.Entitybird.class, new RenderLiving(new mcreator_bird.Modelbird(), 0){protected ResourceLocation getEntityTexture(Entity par1Entity){return new ResourceLocation("bird.png");}});                                                                                                                   ^   symbol:   class Modelbird   location: class mcreator_bird C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\ error: constructor EntityAIWander in class EntityAIWander cannot be applied to given types; this.tasks.addTask(1, new EntityAIWander(this, 0.8D));                       ^   required: EntityCreature,double   found: Entitybird,double   reason: actual argument Entitybird cannot be converted to EntityCreature by method invocation conversion 3 errors   FAILURE: Build failed with an exception.   * What went wrong: Execution failed for task ':compileJava'. > Compilation failed; see the compiler error output for details.   * Try: Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Picked up _JAVA_OPTIONS:   Help! D: