MCreator mob problem

Started by Xenomorphy on Mon, 04/06/2015 - 20:16
Last seen on 21:17, 9. Apr 2015
Joined May 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
MCreator mob problem
Tue, 04/07/2015 - 13:39 (edited)

I have a big problem, every time i make a mob, i get a compile error, but everything else is fine, I really ned to make the mob for my mod, but it always failes to make it. HELP PLEASE!!!!!!

Edited by Xenomorphy on Tue, 04/07/2015 - 13:39
Last seen on 15:35, 26. Oct 2017
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
can you give me more info
Wed, 04/08/2015 - 01:55

can you give me more info

Last seen on 21:17, 9. Apr 2015
Joined May 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:can you give me more info
Thu, 04/09/2015 - 21:18

What more info, i make the mob, click finish, look at the console, red shit comes up, and error msg saying that my mob is a problematic mod, and it fails.

Last seen on 19:32, 19. Jun 2016
Joined Jun 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:RE:can you give me more info
Sun, 06/19/2016 - 19:17

same here, i daim need it caz i neb at thos mod making thing and i need this so bad i need to make a Alpaca freaking mod

@#2 

Last seen on 19:33, 31. Jul 2018
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
This happened to two of the
Sun, 06/19/2016 - 20:35

This happened to two of the four Techne mob models I made. I have no idea why, but they always produce errors when I try to incorporate them into the mod.