Model Extends ModelBase error

Started by DarkDrakeShadow on Fri, 04/17/2015 - 06:07
Last seen on 23:38, 18. Oct 2017
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Model Extends ModelBase error
Fri, 04/17/2015 - 06:07

I have gotten this error when tring to add a model to mcreator it has happened with the last 2 models Iv made there both completly different models at first I thought it was talking about maybe I accidently moved some pieces past the base in techne but I checked many times I even tried moviing the bottom pieces far above the base and non of that worked so I have no idea why this is happening all of a sudden it seems ever time one problem is fixxed another just pops up right after it, its really never ending can anyone please help me with this

Last seen on 23:38, 18. Oct 2017
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
is there anyone that can
Thu, 04/30/2015 - 04:20

is there anyone that can please help me with this I just can't figure out what is wrong I have 2 models with this error that I really need to work and I see no reason why they shouldn't

Last seen on 10:51, 24. Feb 2016
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
All the model pieces need to
Thu, 04/30/2015 - 12:56

All the model pieces need to be named differently
If you're still getting an error - make sure your PROJECT NAME is the one you enter once you've imported the .java file (you can get the project name by editing project and it's the thing you name when creating your model)

Last seen on 23:38, 18. Oct 2017
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:All the model pieces need to
Thu, 04/30/2015 - 19:18

@#2 yes I know all of those things thank you though, Iv made several other models before these I mean the error makes it sound like my model has gone past the base in techne but thats not the case at all Iv even tried to move the pieces off of the base entirely and I still get this error so I have no idea what is going on with it

Last seen on 15:17, 5. Jun 2015
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:All the model pieces need to
Sat, 05/30/2015 - 05:48

@#2 omg thank you so much I've been trying to get my models into mc creator for days I never knew it was that simple