Mod won't recompile and export

Started by Feyrn on Sun, 05/03/2015 - 03:11
Last seen on 23:42, 28. Feb 2016
Joined Aug 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Mod won't recompile and export
Sun, 05/03/2015 - 03:11
  >========================================================================================================================= >Executing gradle command: build >Microsoft Windows [Version 6.1.7601] >Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved. >C:\Pylo\MCreator156>cd forge >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator156\jdk\" >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH% >C:\Pylo\MCreator156\forge>gradlew build >**************************** > Powered By MCP:              > http://mcp.ocean-labs.de/    > Searge, ProfMobius, Fesh0r,  > R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs > MCP Data version : unknown >**************************** >:compileApiJava UP-TO-DATE >:processApiResources UP-TO-DATE >:apiClasses UP-TO-DATE >:sourceMainJava >C:\Pylo\MCreator156\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_marketGUI.java:247: error: cannot find symbol >mcreator_VarListTestEnvironmentMod.Money = mcreator_VarListTestEnvironmentMod.Money + 1; >^ >  symbol:   variable mcreator_VarListTestEnvironmentMod >  location: class GuiWindow >C:\Pylo\MCreator156\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_marketGUI.java:247: error: cannot find symbol >mcreator_VarListTestEnvironmentMod.Money = mcreator_VarListTestEnvironmentMod.Money + 1; >                                           ^ >  symbol:   variable mcreator_VarListTestEnvironmentMod >  location: class GuiWindow >:compileJava FAILED >2 errors >FAILURE: Build failed with an exception. >* What went wrong: >Execution failed for task ':compileJava'. >> Compilation failed; see the compiler error output for details. >* Try: >Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. >BUILD FAILED >Total time: 16.306 secs >C:\Pylo\MCreator156\forge> >Task completed with return code 0 in 17137 milliseconds  
Last seen on 10:16, 17. Aug 2018
Joined Dec 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
Its an error with a GUI,
Sun, 05/03/2015 - 03:39

Its an error with a GUI, something to do with Money.

Last seen on 22:35, 23. Dec 2016
Joined Jun 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i'm having the same issue, is
Sun, 05/10/2015 - 15:25

i'm having the same issue, is there a way to fix this?