Item textures = Not working

Started by PunchiBunch on Mon, 05/04/2015 - 16:05
Last seen on 12:41, 10. Jan 2016
Joined Apr 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Item textures = Not working
Mon, 05/04/2015 - 16:05

I have a problem with MCreator. I cant seem to use Item models or even Import them. When I save a model as a "item" it doesnt show up in the textures folder and still behaves like I DIDNT JUST make a model for an Item and save it as a Item model. I tried a roundabout by making a 1-colored background and making them transperent(using PowerPoint power. Bam) but when I imported it, It crashed INSTANTLY when I clicked and choose to Import.(The image was 16x16 pixels). So what is the problem?

Last seen on 15:44, 22. Oct 2017
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same problem happens to me  
Sun, 06/28/2015 - 09:24

Same problem happens to me

 

Last seen on 00:09, 4. Jul 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same here.
Sat, 07/04/2015 - 00:09

Same here.

Last seen on 19:56, 21. Jun 2018
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
is it saved as .png
Sat, 07/04/2015 - 03:56

is it saved as .png

Last seen on 12:25, 29. Oct 2016
Joined May 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
YES IT TS!!! I CAN'T EVEN
Sun, 05/08/2016 - 15:28

YES IT TS!!! I CAN'T EVEN MAKE AN ITEM!!! SAME HERE!!!