Won't test my mod

Started by monstrocity45 on Mon, 05/25/2015 - 00:00
Last seen on 18:05, 24. Oct 2015
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Won't test my mod
Mon, 05/25/2015 - 00:00

Help! MCreator won't test launch my mod it just says:

>Executing gradle command: runClient >Microsoft Windows [Version 6.3.9600] >(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved. >C:\Pylo\MCreator156>cd forge >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator156\jdk\" >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe >C:\Pylo\MCreator156\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH% >C:\Pylo\MCreator156\forge>gradlew runClient >**************************** > Powered By MCP:              > http://mcp.ocean-labs.de/    > Searge, ProfMobius, Fesh0r,  > R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs > MCP Data version : unknown >**************************** >:downloadClient SKIPPED >:downloadServer SKIPPED >:getVersionJson >:extractUserDev >FAILURE: Build failed with an exception. >* What went wrong: >java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified) >> C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified) >BUILD FAILED >* Try: >Total time: 10.205 secs >Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. >C:\Pylo\MCreator156\forge> >Task completed with return code 0 in 10961 milliseconds >Task return code check OK!
Last seen on 21:02, 4. Oct 2015
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same error here
Mon, 05/25/2015 - 02:09

Same error here

Last seen on 02:19, 26. Jul 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
anyone know a quick fix
Thu, 07/02/2015 - 09:47

anyone know a quick fix

Last seen on 02:19, 26. Jul 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
now i do 
Thu, 07/02/2015 - 20:07

now i do 

ok so here is what you have to do open up the folder C:\pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\                                  what you have to do now is copy not cut the cache.properties.lock file

when you have pasted it rename it to cache.properties 

warning this may vary from version to version

ta dah

Last seen on 20:55, 18. Sep 2016
Joined Sep 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:now i do 
Sun, 09/18/2016 - 04:48

@#3 Mine came that way and it still won't work. It just says:

 

another gradle process is already running. Please try again

Last seen on 20:55, 18. Sep 2016
Joined Sep 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
nvm. I figured it out.
Sun, 09/18/2016 - 05:34

nvm. I figured it out.