Won't even start

Started by jvogel0321 on Tue, 06/16/2015 - 19:37
Last seen on 23:27, 16. Jun 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Won't even start
Tue, 06/16/2015 - 20:19 (edited)

I installed this and it just sits there saying it's installing forge. Have waited for an hour and it still says installing forge. I really want to create my own mods, but it doesn't look like this is going to work :(

Edited by jvogel0321 on Tue, 06/16/2015 - 20:19
Last seen on 23:27, 16. Jun 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
update: I got it to start now
Tue, 06/16/2015 - 20:10

update: I got it to start now... just had to wait longer, I guess. But now, when I try to make a simple mod to add a mob, it just crashes... kind of feel like I'm wasting my time with this. Maybe it's the skin I'm using? I don't know... i just wish it would just work. pulling my hair out trying to make a simple mob mod :-/

 

Last seen on 23:27, 16. Jun 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
It returns this error:
Tue, 06/16/2015 - 20:19

It returns this error:

* What went wrong:
java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
> C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)

Last seen on 05:10, 27. Jun 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Hi!
Thu, 06/18/2015 - 02:19

Hi!

I tried to install an older version of MCreator and got a similar message when downloading forge. Is there some workaround? Recently the downloading site of Forge has changed and I believe this is the reason for such errors.