3D models not working !

Started by MrSydar on Thu, 07/16/2015 - 14:19
Last seen on 12:16, 20. Oct 2016
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
3D models not working !
Thu, 07/16/2015 - 14:19

At the last versions of the program there were other buttons to put json file (3D model file) and png texture(3D texture). Now I want to create 3D block (barrel). I create 3D model in the "TECHNE" and try to create , but... 

[screenshot]: http://pixs.ru/showimage/HELPpng_8351503_18052361.jpg

Please help. I am realy want to create a super mod :) 

Last seen on 16:05, 18. Sep 2016
Joined Jun 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have the same bug ...
Sat, 07/18/2015 - 16:58

I have the same bug ...

Last seen on 18:07, 1. Oct 2017
Joined Jan 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
you need to import the model
Sat, 07/18/2015 - 20:01

you need to import the model

Last seen on 16:05, 18. Sep 2016
Joined Jun 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I imported the model in
Mon, 07/20/2015 - 14:29

I imported the model in MCreator do not want me texture selects (model .java because the .json is too many hard)

Last seen on 02:23, 27. Mar 2017
Joined Jun 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
You can use BDCraft Cubik but
Mon, 07/20/2015 - 16:53

You can use BDCraft Cubik but if that does not work, you can use Mr. Crayfish's model maker. They both export for json for block models but for mob models, you need Techne. Hope this helps!

Last seen on 16:05, 18. Sep 2016
Joined Jun 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Thank you but I want MCreator
Mon, 07/20/2015 - 19:57


Thank you but I want MCreator supporting the model .java

Last seen on 23:48, 21. Jul 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Thank you but I want MCreator
Tue, 07/21/2015 - 23:39

@#5 Minecraft loads models through .json files, I am not sure why you would have a .java.

Last seen on 18:06, 23. Jun 2016
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I want techne Models back
Mon, 08/03/2015 - 17:12

I want techne Models back

Last seen on 09:21, 23. Jan 2016
Joined May 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
It appears to be a bug in
Wed, 08/05/2015 - 18:53

It appears to be a bug in Windows 8/10. If you're on Windows 10 and you previously used Windows 7 you can downgrade, otherwise you'll have to wait for an patch.