MCreator not connecting to the internet and not finishing to install forge

Started by spi22 on Mon, 07/27/2015 - 03:23
Last seen on 00:58, 28. Jul 2015
Joined May 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
MCreator not connecting to the internet and not finishing to install forge
Mon, 07/27/2015 - 03:23

I have an issue. My Mcreator is saying can't connect to pylo.co. I don't know why. Here's the log I copied.

BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 4 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
MCreator was not able to connect to the internet. Gradle tasks are not going to work.
===================================================================================================================================
Executing gradle command: cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies
MCreator was not able to connect to the internet. Gradle tasks are not going to work.

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator>cd forge
C:\Pylo\MCreator\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator\jdk\"
C:\Pylo\MCreator\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator\forge>gradlew cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies

 

Oh yeah also forge won't install it stays at that screen. My MCreator version is 5.7 latest one with 1.8. Any help?

 

Last seen on 19:17, 9. Nov 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
just install forge from the
Mon, 07/27/2015 - 14:58

just install forge from the forge site

Last seen on 20:59, 23. Oct 2017
Joined Sep 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
if you downloaded the
Sat, 09/02/2017 - 21:56

if you downloaded the installer and installed but moved something or all files, will give this error, i reinstalled and not moved anything and is working fine! i hope work for you! :D