When I export a mod, it just closes Mcreator and does nothing.

Started by VERXENOUSH on Thu, 07/30/2015 - 19:22
Last seen on 19:38, 31. Jul 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
When I export a mod, it just closes Mcreator and does nothing.
Thu, 07/30/2015 - 19:22

I have a problem, that I can't figure out how to fix. Whenever I try to export a mod, it just exits Mcreator and doesn't export the mod. Is it because it might have installed wrong? Please help...

Last seen on 20:18, 31. Jul 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same thing happens to I.
Thu, 07/30/2015 - 23:54

Same thing happens to I.
Error Code: (In gradle log.txt)
****************************
Powered By MCP:
http://mcp.ocean-labs.de/
Searge, ProfMobius, Fesh0r,
R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
MCP Data version : snapshot_20141130
****************************
:clean
:downloadClient

FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator157\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
> C:\Pylo\MCreator157\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

BUILD FAILED

Total time: 9.323 secs

Last seen on 19:38, 31. Jul 2015
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Maybe its the version of
Fri, 07/31/2015 - 07:40

Maybe its the version of forge we are using, I'm using there latest one for 1.8, but that seems like it is causing problems because somethings that mcreator needs doesn't exist. I used to be able to export mods back in 1.5.4, but that was with a different forge version.