cant test new Blocks in mcreator

Started by Michaeljmccormic on Sun, 08/16/2015 - 23:12
Last seen on 13:51, 8. Oct 2015
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
cant test new Blocks in mcreator
Sun, 08/16/2015 - 23:19 (edited)

Hi I'm New to Mcreator I just made a new block and I tried to test it in minecraft but it gave me a message saying that it's sill work in the backround and to try later so I waited for a bet but it kept tell me the same thing so I waited some more but it kept telling me the same message over again.I have mcreator for minecraft 1.8 can some tell me what is wrong?  

Edited by Michaeljmccormic on Sun, 08/16/2015 - 23:19
Last seen on 15:31, 16. Jul 2016
Joined Sep 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Get a print of your console
Sun, 08/16/2015 - 23:59

Get a print of your console and post here

Last seen on 13:51, 8. Oct 2015
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Get a print of your console
Mon, 08/17/2015 - 14:13

Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]>cd forge
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\jdk\"
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge>gradlew clean runClient
****************************
 Powered By MCP:             
 http://modcoderpack.com/    
 Searge, ProfMobius, Fesh0r,
 R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
 MCP Data version : snapshot_20141130
****************************
:clean
:downloadClient SKIPPED
:downloadServer SKIPPED
:getVersionJson
:extractUserDev
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
java.io.FileNotFoundException: C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
> C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
* Try:
BUILD FAILED
Total time: 29.917 secs
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
C:\Users\Michael\Documents\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge>
Task completed with return code 0 in 31418 milliseconds
Task return code check OK!

This is what it said

Last seen on 23:16, 25. Dec 2017
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I am also unable to run the
Thu, 08/20/2015 - 16:54

I am also unable to run the client test environment, with the same error message.