Help with exporting...

Started by moneymaster2012 on Fri, 08/21/2015 - 00:49
Last seen on 23:16, 27. Dec 2015
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Help with exporting...
Fri, 08/21/2015 - 00:49

I don't really know what to do when I look in my MCreator console and find this when I try to export my modification:

 

===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 28 milliseconds
===================================================================================================================================

Last seen on 08:18, 12. Jan 2018
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
it dont really look it does
Fri, 08/21/2015 - 03:24

it dont really look it does anyhing but if your using mcretor 1.5.7 and your mcreator crashes when you try to export your mod and if you have any food,techne model mobs,GUI, etc... then thats why its not working since this mcreato come out things have been buggyso if you have any of these delete them and try again

Last seen on 23:16, 27. Dec 2015
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:it dont really look it does
Fri, 08/21/2015 - 14:05

@#1 Thank you, I have been running MCreator 1.5.7 on mac and it does crash when I export. But I only have a block and an item. This error also shows up when I try to test run it on my minecraft client.