error: cannot find symbol

Started by Jemmerl on Sun, 08/23/2015 - 12:36
Last seen on 23:36, 24. Aug 2015
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
error: cannot find symbol
Sun, 08/23/2015 - 12:36

When I recompile after adding something, I get one of these error messages for every one of my items, recipies, and blocks. Below is a snippit of what I am seeing.  "error: cannot find symbol"

Why am I getting this? Also, this may be why I cannot run the test client.

 

C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:107: error: cannot find symbol
mcreator_petriDish3 mcreator_1 = new mcreator_petriDish3();
^
  symbol:   class mcreator_petriDish3
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:108: error: cannot find symbol
mcreator_zrregiumblob mcreator_2 = new mcreator_zrregiumblob();
^
  symbol:   class mcreator_zrregiumblob
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:112: error: cannot find symbol
mcreator_zreggiumblobx1 mcreator_6 = new mcreator_zreggiumblobx1();
^
  symbol:   class mcreator_zreggiumblobx1
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:114: error: cannot find symbol
mcreator_zrregiumingot mcreator_8 = new mcreator_zrregiumingot();
^
  symbol:   class mcreator_zrregiumingot
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:117: error: cannot find symbol
mcreator_petridish1 mcreator_11 = new mcreator_petridish1();
^
  symbol:   class mcreator_petridish1
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:118: error: cannot find symbol
mcreator_zreggiumsword mcreator_12 = new mcreator_zreggiumsword();
^
  symbol:   class mcreator_zreggiumsword
  location: class TestEnvironmentMod
C:\Pylo\MCreator 1.5.7 [1.8]\forge\build\sources\java\mod\mcreator\TestEnvironmentMod.java:120: error: cannot find symbol
mcreator_zrregiumswrdunb mcreator_14 = new mcreator_zrregiumswrdunb();
^

Last seen on 19:24, 16. Dec 2017
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Ugh. No one EVER replies to
Sat, 01/14/2017 - 01:39

Ugh. No one EVER replies to these threads responding and it's ANNOYING as heck. Good grief support team, can't you help us out?

Anyway, pretty sure that it has something to do with files not existing...

Last seen on 04:23, 4. Aug 2017
Joined May 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Yeah. this is happening to me
Sun, 06/04/2017 - 16:49

Yeah. this is happening to me too. Exept it targets a single element and I can't find anything wrong with it. its saying I have to delete it but it is important for my mod.

Last seen on 21:08, 25. Feb 2018
Joined Feb 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Yeah. this is happening to me
Sun, 06/04/2017 - 19:14

I think you have to go into your mod elements individually and go through them so their symbol is accounted for.