glitch event condition BlockAt == item/block not work

Started by CoalManBr_54321 on Sun, 08/30/2015 - 21:50
Last seen on 00:22, 13. Jan 2018
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
glitch event condition BlockAt == item/block not work
Sun, 08/30/2015 - 21:54 (edited)

my version of mcreator is 1.5.8 and ta giving this problem, it has to be resolved in 1.5.9, this glitch is annoying

Edited by CoalManBr_54321 on Sun, 08/30/2015 - 21:54
Last seen on 12:11, 21. Aug 2017
Joined Sep 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
This still hasn't been fixed.
Wed, 11/18/2015 - 15:56

This still hasn't been fixed...I wasted days because of this...

Last seen on 12:11, 21. Aug 2017
Joined Sep 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Hey, CoalManBr_54321. I found
Thu, 11/19/2015 - 14:15

Hey, CoalManBr_54321. I found fix. This is a bug and yes it's still in MCreator. If you want to fix it just use BlockAt as you would and then when mod is done go to it's source code and add ".getBlock()" after coordinates, so it looks like this: "if(world.getBlockState(new BlockPos(i, j, k)).getBlock() == *your block*)"

I wasted days to figure this out and fix it, so please:
If I helped you please subscribe: https://www.youtube.com/channel/UC4qcA9ebaWQxZQD3n7k3eyA

Gotta self promote. I work very hard for nothing :/
 

Last seen on 04:01, 22. Jan 2018
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Hey, CoalManBr_54321. I found
Sun, 11/22/2015 - 22:47

It worked! thanks so much, searched so much to find this. +1 Sub