AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed

Started by IuStrenght on Sat, 12/05/2015 - 14:59
Last seen on 21:32, 14. Apr 2018
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
Sat, 12/05/2015 - 14:59

All went good, but when i run the test , it's loading and its closing :
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'E:\The Troll Mod\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

Last seen on 08:18, 12. Jan 2018
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
usally when i get this error
Sat, 12/05/2015 - 15:06

usally when i get this error for me its usally for having another java like program up espically like another minecrraft open but if you dont usally to fix it just restart your mcreator a few times if it donst work then try closing out any uneccsery windows

Last seen on 21:32, 14. Apr 2018
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Not Working :(.......
Sat, 12/05/2015 - 15:19

Not Working :(.......

Last seen on 15:52, 18. Jun 2018
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I had this problem a while
Sat, 12/05/2015 - 15:21

I had this problem a while ago, try reseting PC. If that does not work get a .mcr backup file of your mods and redownload mcreator. You will keep all your mods that way.

Last seen on 21:32, 14. Apr 2018
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Thanks. I will reinstall
Sat, 12/05/2015 - 15:33

Thanks. I will reinstall MCreator xD

Last seen on 15:52, 18. Jun 2018
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Make sure you have a backup
Sat, 12/05/2015 - 15:45

Make sure you have a backup though. That happened to some people and lost their mods because of it. Go to mcreator and press export current workspace to mcr file it is before you press your workspace.

Last seen on 21:56, 11. Dec 2016
Joined Nov 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
 
Sat, 12/05/2015 - 17:32

 

If you're using entity models from Techne, that may be the problem. It's really weird, but some models work on MCreator, but some don't. I have not yet found any patterns at what causes it. Though if anybody knows any, I'd love to hear! It'd be nice if Voldemort could have a custom-shaped head, and to have dementors in my Harry Potter mod.