Error Message

Started by coolhuh24052002 on Wed, 12/09/2015 - 13:40
Last seen on 12:55, 26. Dec 2015
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Error Message
Wed, 12/09/2015 - 13:40

Whenever I try to use MCREATOR , it gives me the following message:_

 

>BOOTING UP GRADLE...
>Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 0 milliseconds]
>RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
>=========================================================================================================================
>Executing gradle command: build
>Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
>Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
>C:\Pylo\MCreator159>cd forge
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator159\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator159\forge>gradlew build
>Etag download for http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/json failed with code 400
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* Where:
>BUI>Total time: 5.366 secs
LD FAILED
>Build file 'C:\Pylo\MCreator159\forge\build.gradle' line: 25
>* What went wrong:
>A problem occurred evaluating root project 'forge'.
>> java.lang.NullPointerException (no error message)
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
>C:\Pylo\MCreator159\forge>
>Task completed with return code 0 in 5990 milliseconds
>Task return code check OK!

 

Pls help !