some issues PLEASE HELP

Started by lildavid0815 on Wed, 12/23/2015 - 20:23
Last seen on 06:42, 21. Apr 2018
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
some issues PLEASE HELP
Wed, 12/23/2015 - 20:23

I have a couple of problems:

  1. can't log directly into Mcreator only pylo
  2. the Techne does not load for Mcreator 1.6
  3. none of the mods i've uploaded are availible to download
  4. no one ever responds to my posts

SOMEONE PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!

Thank you. 

Last seen on 15:52, 18. Jun 2018
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
1. If you are talking about
Wed, 12/23/2015 - 21:08

1. If you are talking about mcreator software (application) it sometimes does not work because of its connection.

 

2. Techne has some problems in 1.6 but you can download it at http://techne.zeux.me Also you cannot make blocks with techne it requires a new programme known as MrCrayFish Model Creator. 

 

3. If you uploaded them before and they are gone that is probably because the admin deleted it. The reason for this is because you did not follow the rules. Try this

https://mcreator.pylo.co/forum/10200/mcreator-moderators-and-rules-all-…

 

4. It really depends. More popular your mods are more people will know who you are and they will respond. 

 

If you have any concerns please message me. 

Last seen on 06:42, 21. Apr 2018
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
ok thank you
Wed, 12/23/2015 - 22:50

ok thank you