Can`t test my mod.

Started by parawille on Sun, 12/27/2015 - 00:28
Last seen on 15:52, 29. Dec 2015
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Can`t test my mod.
Sun, 12/27/2015 - 00:28

Hi!

I am having a error creating a mod.
I have jdk installed so i can`t see any problems...

Console

:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
BUILD FAILED
> Process 'command 'D:\MCCREATOR\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
* Try:
Total time: 18.419 secs
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
D:\MCCREATOR\forge>
Task completed with return code 0 in 18929 milliseconds
Task return code check OK!
[01:23:32] [Server thread/WARN] [FML]: Can't revert to frozen GameData state without freezing first.
[01:23:32] [Server thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
[01:23:32] [Server thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
[01:23:32] [Server thread/INFO] [FML]: The state engine was in incorrect state ERRORED and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded.
[01:23:32] [Server thread/INFO] [FML]: The state engine was in incorrect state ERRORED and forced into state AVAILABLE. Errors may have been discarded.
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 21.779 secs
D:\MCCREATOR\forge>
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" 
Task completed with return code 0 in 22253 milliseconds
Task return code check OK!