Missing texture!

Started by jordivalentijn on Wed, 02/03/2016 - 20:12
Last seen on 18:09, 20. Jul 2017
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Missing texture!
Wed, 02/03/2016 - 20:12

So i made a mod with some textures but when  play the mod in the game there is just that missing texture thing that with purple and black. When i tried to go to mods and textures i copied it and the problem wasnt fixed. Any solutions?

Last seen on 18:09, 20. Jul 2017
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I think the problem is it
Wed, 02/03/2016 - 20:14

I think the problem is it isnt a 16x16 format

Last seen on 02:38, 19. Dec 2017
Joined Sep 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I don't think thats the
Wed, 02/10/2016 - 02:58

I don't think thats the problem. It might be but more likely, you put spaces in the name. You might want to check because it has happened to me before.

Last seen on 15:55, 7. Apr 2016
Joined Feb 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have the same Problem
Wed, 02/10/2016 - 11:15

I have the same Problem

I fix it

Reload All your items [edit] 

Last seen on 14:06, 4. Jul 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Please update/reset your
Wed, 02/10/2016 - 15:21

Please update/reset your mcreator or remake your textures. I have do it and it have worked.