Client won't start!

Started by Xenocorpse on Sat, 03/19/2016 - 17:02
Last seen on 00:55, 20. Mar 2016
Joined Mar 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Client won't start!
Sat, 03/19/2016 - 17:02

This happens from a fresh install. How do I fix this?


Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 10.0.10586]
(c) 2015 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165>cd forge
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\jdk64\"
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>SET "JAVA_OPTS=-Xmx2048m -Xms625m"
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>gradlew clean runClient
This mapping 'stable_20' was designed for MC 1.8.8! Use at your own peril.
C:\Users\Zack\.gradle\caches\minecraft\net\minecraftforge\forge\1.8.9-11.15.1.1722\userdev\dev.json could not be parsed
FAILURE: Build failed with an exception.
BUILD FAILED
* WhatA problem occurred configuring root project 'forge'.
 went wrong:
Total time: 12.609 secs
> java.io.FileNotFoundException: Inherited json file (null) not found! Maybe you are running in offline mode?
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Djava.net.preferIPv4Stack=true
C:\Program Files (x86)\Pylo\MCreator165\forge>
Task completed with return code 0 in 13384 milliseconds