Set Block Event

Started by Coltonjman on Thu, 03/24/2016 - 04:31

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 01:21, 25. Mar 2016
Joined Mar 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Set Block Event
Thu, 03/24/2016 - 04:31

So basicly im trying too make a sword that when you rightclick places a 3x3 platform under you.

But the Add block even does not work for me.

And the command /setblock ~ ~-1 ~ bedrock only sets one block and theres no way (that i know of) can turn it into a 3x3 platform..

If anyone finds out how too please tell me. :D

Last seen on 14:35, 27. Jun 2019
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
don't do bedrock. If you do
Thu, 03/24/2016 - 14:31

don't do bedrock. If you do another kind of block it shuold work. If it doesn't then use the minecraft command more than once, each time placing the block in a differnent spot until you have a 3*3 platform.

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
if you use 1.8+ you can try
Thu, 03/24/2016 - 15:03

if you use 1.8+ you can try /fill

Last seen on 05:14, 22. Jul 2019
Joined Aug 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
have the sword set to place a
Thu, 03/24/2016 - 21:38

have the sword set to place a schematic file of your 3x3 platform as a right click event

Last seen on 20:03, 30. Apr 2019
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:have the sword set to place a
Thu, 03/24/2016 - 22:03

@#3  For ^^^that you will need MCEdit. jsyk.