Can't load test environment and mcreator simply closes when I export the mod

Started by SPineapple on Wed, 03/30/2016 - 03:03

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 04:09, 30. Mar 2016
Joined Mar 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Can't load test environment and mcreator simply closes when I export the mod
Wed, 03/30/2016 - 03:04 (edited)

I dont know how to get the crash log for exporting because when i export it unloads itself from memory and doesnt give me a crash report or what so ever.

however when i try to test a mod that i created i get this in the test environment:

 

BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 5 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
   
Executing gradle command: runClient
Microsoft Windows [Version 10.0.10586]
(c) 2015 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator>cd forge
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\jdk\"
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\forge>gradlew runClient
Exception in thread "main" java.io.FileNotFoundException: C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\.gradle\wrapper\dists\gradle-2.0-bin\5h57m9vra0mjv9qs45oqtsb5c0\gradle-2.0-bin.zip.lck (The system cannot find the path specified)
    at java.io.RandomAccessFile.open(Native Method)
    at java.io.RandomAccessFile.<init>(RandomAccessFile.java:241)
    at org.gradle.wrapper.ExclusiveFileAccessManager.access(ExclusiveFileAccessManager.java:49)
    at org.gradle.wrapper.Install.createDist(Install.java:44)
    at org.gradle.wrapper.WrapperExecutor.execute(WrapperExecutor.java:126)
    at org.gradle.wrapper.GradleWrapperMain.main(GradleWrapperMain.java:56)
C:\Users\SPineapple\AppData\Roaming\mcreator\forge>
Task completed with return code 0 in 147 milliseconds
Task return code check OK!

 

plz help with anything u can!

 

ps: im using windows 10 and have an intel core i7, 8gb ram and have a 1TB hdd if this is any use to solving

Edited by SPineapple on Wed, 03/30/2016 - 03:04