Trouble with GUIs

Started by Unknwn Prson on Sun, 05/01/2016 - 16:23

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 07:50, 29. May 2016
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Trouble with GUIs
Sun, 05/08/2016 - 15:39 (edited)

I made a GUI, made a new inventory, made an input and output slot for that inventory (The input slot only allows a specific item). And also a button, with events: 'remove item from slot', and 'add item to slot' I made sure the IDs were correct (Or at least I think they are, 00 and 01). everything seems to recompile correctly. I the add the event 'open GUI' on right click of a block (with the block inventory enabled) and set the GUI to a specific block. I then launched the Client test environment, right clicked the block, out in my input resource, pressed the button and the resource popped up in the output slot, but I couldn't take it out (there was never more than one). When I took the input resource, I got the original amount back, and the output item just dissapeared from the slot I couldn't get it from.

So I modified the events of the button to add the items directly to the inventory, it seemed to work, but when I moved something in my inventory, it reset.

Anyone Plz?

This was on 1.7.10.

Edited by Unknwn Prson on Sun, 05/08/2016 - 15:39
Last seen on 07:50, 29. May 2016
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Bump
Sun, 05/08/2016 - 15:40

Bump