Server problem with mods [HELP PLZ]

Started by Fablitos on Sat, 06/18/2016 - 09:17

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 23:02, 19. Jun 2016
Joined May 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Server problem with mods [HELP PLZ]
Sat, 06/18/2016 - 09:58 (edited)

Hello everyone,
I encounter a single problem.
When I made a block with Mcreator whatever, I can play the game solo, but the server does not want to start, it only starts after remove ALL the blocks of the mod.
This does not just particles, or the resistance of the block, or other parameters offered by Mcreator.

Someone a solution? The CrashReport: http://pastebin.com/bnh2cmZN
Mod (Minecraft Version 1.7.10): https://1fichier.com/?a42hygwi2j
Thank you all for your support.

Edited by Fablitos on Sat, 06/18/2016 - 09:58
Last seen on 02:00, 29. Jun 2016
Joined Jul 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Mcreator  doesn't support
Sat, 06/18/2016 - 15:26

Mcreator  doesn't support server side mods to my knowings they have about always had this issue I recommend learning how to do this your self

Last seen on 23:02, 19. Jun 2016
Joined May 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Oh no.. Ok thanks you man
Sat, 06/18/2016 - 16:51

Oh no.. Ok thanks you man

Last seen on 23:02, 19. Jun 2016
Joined May 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Yet the items pose no
Sat, 06/18/2016 - 16:54

Yet the items pose no problems, so I do not understand exactly why these problems occur there.