Compiling when exporting just closing when I add advanced settings

Started by Trinicrafter10 on Wed, 06/22/2016 - 16:05

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 22:33, 1. Mar 2019
Joined Oct 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Compiling when exporting just closing when I add advanced settings
Wed, 06/22/2016 - 16:05

Advanced AI, Advanced Gun effects, whatever it is, once I add it it will just keep closing when exporting as a .zip or .jar Pretty sure it's a crash but I could really use some assistance as no crash logs can be found on it.

Please help!

Last seen on 17:47, 12. May 2018
Joined Mar 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same ​issue here i made oil
Wed, 06/22/2016 - 18:09

Same ​issue here i made oil rafinery and its GUI but GUI is doing same thing but i solved it when i deleted that element

Last seen on 22:33, 1. Mar 2019
Joined Oct 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Yeah what's the point of all
Wed, 06/22/2016 - 18:29

Yeah what's the point of all these advanced or even semi-advanced options if they aren't even stable enough to stop crashes. Like I just tried to update my mod to 1.8.9 but apparently there are too many 'errors' when the exact same version worked before in 1.8

They need to stabilize features before making mcreator seem so coool yet anything above 1.8.9 that isn't a block = instant error.

Last seen on 22:33, 1. Mar 2019
Joined Oct 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Turns out the almost useless
Wed, 06/22/2016 - 18:31

Turns out the almost useless feature 'Test Environment' is what is causing this. They need to remove the feature until it is more stable.