Random Crash on server startup

Started by Ccmf00 on Mon, 07/04/2016 - 14:58

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 21:56, 29. Nov 2016
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Random Crash on server startup
Tue, 07/05/2016 - 17:36 (edited)

Hello,

I have been working on a mod for quite a bit of time now, however, whenever I have a block (of any kind) in the mod, I get an error which does not a server start. However, it works just fine on singleplayer. Here is the stacktrace:

http://pastebin.com/jSaRDum2

I have had this error with a different block, changed some recipes and removed the block, and this error appears (almost identical to the first error) with another block. Any fixes? This is on the latest 1.7.10 Mcreator.

Edited by Ccmf00 on Tue, 07/05/2016 - 17:36
Last seen on 16:46, 20. Aug 2019
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
well its a modded client, and
Thu, 07/07/2016 - 07:40

well its a modded client, and the mod probs isn't made for multiplayer uses...

Last seen on 15:15, 10. Mar 2017
Joined Oct 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Your issue is right here:
Sat, 07/09/2016 - 03:34

Your issue is right here: https://gyazo.com/69050cbc000e53ff5e1c0b7eefe2108d

Assuming that the "metallurgic disassembler" has events or code that make the mod crash on multiplayer.  Pretty sure this issue comes from a block that has particles, or features that are clientside only.