Problem with MCreator146 [1.7.2]

Started by Loquendero666 on Sun, 10/23/2016 - 00:01

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 14:12, 8. Sep 2019
Joined May 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Problem with MCreator146 [1.7.2]
Sun, 10/23/2016 - 00:01

Hi, i have a problem with this version of Mcreator. The problems is that the program takes too long to connect to the Pylo servers. Please help me. Thanks.

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
From the downloads site:
Sun, 10/23/2016 - 01:00

From the downloads site:

 

 

NOTE: Versions below MCreator 1.5.6 (including 1.5.6) won't launch out of the box as the server protocol has been changed. A workaround to this issue is to run MCreator without the internet and once it opens, turn the internet back on.

Last seen on 22:50, 23. Aug 2019
Joined Dec 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Dear. User. Please disable
Sun, 10/23/2016 - 16:17

Dear. User. Please disable the internet before opening mcreator, once MCreator has booted fully, turn the internet back on. As stated by Nuparu00 above, "NOTE: Versions below MCreator 1.5.6 (including 1.5.6) won't launch out of the box as the server protocol has been changed. A workaround to this issue is to run MCreator without the internet and once it opens, turn the internet back on."

 

If the problem persists please do no hesitate to ask more questions.