Can't export to .zip

Started by Zavender on Wed, 07/10/2013 - 23:51

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 15:55, 13. Mar 2015
Joined Jul 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Can't export to .zip
Wed, 07/10/2013 - 23:51

Output of MCP/recompile.bat

== MCP 8.04 (data: 8.04, client: 1.6.2, server: 1.6.2) ==

# found ff, ff patches, srgs, name csvs, doc csvs, param csvs, astyle, astyle config, rg, ss
== Recompiling client ==
> Cleaning bin
> Recompiling
'"C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_25\bin\javac" -encoding UTF-8 -Xlint:-options -deprecation -g -sourc...' failed : 1

== ERRORS FOUND in JAVA CODE ==

src\minecraft\net\minecraft\src\mod_Integrated Teleportation.java:109: error: '{' expected
public class mod_Integrated Teleportation extends BaseMod{
^

1 error
==================

!! Can not find server sources, try decompiling !!

Last seen on 09:08, 3. Jan 2017
Joined Apr 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Wrong
Thu, 07/11/2013 - 01:07

it's the mod name you need put like MOD_NAME space not work.

that why it not working.

Last seen on 15:55, 13. Mar 2015
Joined Jul 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Oh
Thu, 07/11/2013 - 12:28

xD Didn't think it was that much of an easy fix. thanks man!

Last seen on 17:47, 8. Jul 2015
Joined Jan 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Oh
Mon, 02/16/2015 - 00:04

Mine is different I tried and it was loading normal and then it just crashed! ): --

Last seen on 20:45, 10. Jul 2019
Joined Feb 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have the same problem as
Thu, 02/19/2015 - 06:05

I have the same problem as Logandos it just crashes when I try to export.

Last seen on 19:52, 19. Mar 2015
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:I have the same problem as
Thu, 03/12/2015 - 23:14

@#2 I do too.

Last seen on 09:58, 12. Dec 2015
Joined Apr 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
mine just says this:
Mon, 06/15/2015 - 20:53

mine just says this:

>BOOTING UP GRADLE...
>Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 0 milliseconds]
>RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
>=========================================================================================================================
>Executing gradle command: build
>Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
>(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
>C:\Pylo\MCreator156>cd forge
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator156\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator156\forge>gradlew build
>****************************
> Powered By MCP:            
> http://mcp.ocean-labs.de/  
> Searge, ProfMobius, Fesh0r,
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:compileApiJava UP-TO-DATE
>:processApiResources UP-TO-DATE
>:apiClasses UP-TO-DATE
>:sourceMainJava
>FAILURE: Build failed with an exception.
>BUILD FAILED
>Total time: 3.834 s>java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
ecs
>* What went wrong:
>> C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
 

Last seen on 22:44, 25. Nov 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same! Mine just starts to do
Sat, 06/20/2015 - 00:42

Same! Mine just starts to do it, then crashes. PLEASE HELP

Last seen on 09:45, 25. Oct 2015
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same Problem...
Sun, 06/21/2015 - 07:26

Same Problem...

Last seen on 12:44, 14. Dec 2015
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Same Problem...
Sun, 12/13/2015 - 12:15

Same problem :/      Mine just starts to do it. and then the program crashes@#5 

Last seen on 17:57, 13. Jan 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:RE:Same Problem...
Wed, 01/13/2016 - 17:50

@#5.1 That's doing to me too :(