MCreator fails to compile if one of my mobs are set to be rideable.

Published by rModnns on Tue, 05/05/2020 - 13:17
Status
Duplicate
Type
Product/platform
MCreator/Windows
Priority
Normal
Issue description

So basically i publish my mod in two versions 1.14.4 and 1.15.2 the 1.14.4 version is built in the lastest stable 2020.2 release and the 1.15.2 version is built in the lastest snapshot. Today I updated to EAP 2020.3 b18613 and copied my 1.14.4 project to a different folder for 2020.3 to convert to 1.15.2 instead of using my normal workspace folder. But as soon as I loaded my project it attempted to compile but it failed i read the console and it said

D:\mcreators\example_mod_backup\src\main\java\net\MCreator\Mods\MyMod\entity\RideableMob.java:182: error: cannot find symbol entity.startRiding(this);

it looked like it had something to do with the entites checked for rideing so i just unchecked them and then it compiled without any errors. I use 64-bit Windows versions of MCreator

I don't know if my system information will be use but its here anyways.

RAM: 16 GB

System: 64-bit Operating system 64-bit based processor

Processor: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz

OS: Windows 10 Home Version 1903

OS Build: 18362.778

GPU's: Intel(R) HD Graphics 530 and Nividia GeForce GTX 970M (I usually leave the GeForce GPU off since it causes problems with Minecraft java edition and paint.net)

i have linked a test project with a rideable mod.

Issue comments



Donate to MCreator

By donating to developers you can speed up development, as with more resources, we can dedicate more time to MCreator. It is a free project made by developers working on it in their free time.