Place/Replace block procedure is glitchy with plants

Published by Smakced on Mon, 08/03/2020 - 17:28
Status
Can not reproduce
Type
Product/platform
MCreator/Windows
MCreator version
Priority
Normal
Issue description

I made a procedure to grow plants by placing another plant above the plant when right clicked with bonemeal, but it sometimes glitches causing the texture to appear above the plant but not the plant itself.

The only way to fix this (as far as I'm aware) is buy using a SetBlock command set to destroy instead of the Place/Replace procedure.

Issue comments

Place/replace will keep block states which can cause problems when used.

Also:

When possible, attach your MCreator workspace (preferably a minimal example workspace required to reproduce the bug; use File -> Export workspace to a shareable ZIP...), game or build logs (full logs, do not crop them, in text format, screenshots of logs are not acceptable) from the Console tab or terminal and steps to reproduce the bug in your workspace. If logs are long, use service such as Pastebin to host the log and provide the link to the log from the ticket. Please specify which mod elements to check in your workspace too, if applicable.

You did not tell what you want to happen but based on my observation block placed properly when I used bonemeal as you specified in the ticket.

I did also not see any replace block procedure blocks in your workspace.



Donate to MCreator

By donating to developers you can speed up development, as with more resources, we can dedicate more time to MCreator. It is a free project made by developers working on it in their free time.