Launch minecraft and use runClient don't work

Started by scorpion981 on Mon, 04/15/2019 - 17:01

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 23:55, 15. Apr 2019
Joined Jul 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Launch minecraft and use runClient don't work
Mon, 04/15/2019 - 17:01

Hello, this is exactly what its in the console when i try to run my mod:

:deobfCompileDummyTask
:deobfProvidedDummyTask
:getVersionJson
:extractUserdev UP-TO-DATE
:downloadClient SKIPPED
:downloadServer SKIPPED
:splitServerJar SKIPPED
:mergeJars SKIPPED
:applyBinaryPatches SKIPPED
:extractDependencyATs SKIPPED
:extractMcpData SKIPPED
:extractMcpMappings SKIPPED
:genSrgs SKIPPED
:deobfMcMCP SKIPPED
:sourceApiJava UP-TO-DATE
:compileApiJava NO-SOURCE
:processApiResources NO-SOURCE
:apiClasses UP-TO-DATE
:sourceMainJava UP-TO-DATE
:compileJava UP-TO-DATE
:processResources
:classes
:jar
:extractNatives SKIPPED
:getAssetIndex UP-TO-DATE
:getAssets
Current status: 1061/1305   81%
Current status: 1304/1305   99%
:makeStart
:runClient
12:53.28 [main/INFO]: Extra: []
12:53.28 [main/INFO]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --assetsDir, C:/Users/justi/.mcreator/gradle/caches/minecraft/assets, --assetIndex, 1.12, --accessToken{REDACTED}, --version, 1.12.2, --tweakClass, net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker]
12:53.28 [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
12:53.28 [main/INFO]: Using primary tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
12:53.28 [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
12:53.28 [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
12:53.28 [main/INFO]: Forge Mod Loader version 14.23.5.2768 for Minecraft 1.12.2 loading
12:53.28 [main/INFO]: Java is OpenJDK 64-Bit Server VM, version 1.8.0_202, running on Windows 10:amd64:10.0, installed at C:\Pylo\MCreator183\jdk\jre
12:53.28 [main/ERROR]: Apache Maven library folder was not in the format expected. Using default libraries directory.
12:53.28 [main/ERROR]: Full: C:\Users\justi\.mcreator\gradle\caches\modules-2\files-2.1\org.apache.maven\maven-artifact\3.5.3\7dc72b6d6d8a6dced3d294ed54c2cc3515ade9f4\maven-artifact-3.5.3.jar
12:53.28 [main/ERROR]: Trimmed: c:/users/justi/.mcreator/gradle/caches/modules-2/files-2.1/org.apache.maven/maven-artifact/3.5.3/
12:53.28 [main/INFO]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
12:53.28 [main/INFO]: Detected deobfuscated environment, loading log configs for colored console logs.
2019-04-15 12:53:29,033 main ERROR Error processing element LoggerNamePatternSelector ([PatternLayout: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,035 main ERROR Error processing element TerminalConsole ([Appenders: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,036 main ERROR Error processing element LoggerNamePatternSelector ([PatternLayout: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,065 main ERROR Unable to locate appender "Console" for logger config "root"
2019-04-15 12:53:29,445 main ERROR Error processing element LoggerNamePatternSelector ([PatternLayout: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,445 main ERROR Error processing element TerminalConsole ([Appenders: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,446 main ERROR Error processing element LoggerNamePatternSelector ([PatternLayout: null]): CLASS_NOT_FOUND
2019-04-15 12:53:29,459 main ERROR Unable to locate appender "Console" for logger config "root"
:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator183\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.
* Get more help at https://help.gradle.org
BUILD FAILED in 41s
13 actionable tasks: 8 executed, 5 up-to-date
C:\Pylo\MCreator183\forge>
Task completed with return code 0 in 41445 milliseconds

PLS, help me!

(this do the same thing on 1.8.2 and 1.8.3 but not on 1.8.1)

Last seen on 17:58, 15. Jun 2019
Joined Apr 2010
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
  • developer
Go to C:\Users\justi\…
Mon, 04/15/2019 - 18:52

Go to C:\Users\justi\.mcreator\gradle\ and delete folder caches in it and try again.