MCreator 1.7.1 Isn't working

Started by RustedPylo on Thu, 11/17/2016 - 15:45

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
MCreator 1.7.1 Isn't working
Thu, 11/17/2016 - 15:45

Hi guys, ahm i just Installed MCreator 1.7.1 and its loading as its supposed to be, but its becoming to a Error

it says: Gradle task failed, it told me to contact the "report bug", i contacted the support but its not replying, maybe u guys have any idea?

MCreator 1.7.1 Windows 64 bit

Last seen on 18:49, 7. Nov 2020
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 16:04

Will you please post the *full* error log? What you got there is a statement saying there was a crash, but nothing else. We kinda need to have an idea as to why it crashed, which the error log should say.

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 16:18

@#1 sure,

it is long.. 

 

   
Executing gradle command: cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator171>cd forge
C:\Pylo\MCreator171\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator171\jdk64\"
C:\Pylo\MCreator171\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator171\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator171\forge>gradlew -Dorg.gradle.jvmargs="-Xms625m -Xmx2048m" cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies
To honour the JVM settings for this build a new JVM will be forked. Please consider using the daemon: https://docs.gradle.org/2.14/userguide/gradle_daemon.html.
This mapping 'snapshot_20160518' was designed for MC 1.9.4! Use at your own peril.
#################################################
         ForgeGradle 2.2-SNAPSHOT-c438b06        
  https://github.com/MinecraftForge/ForgeGradle  
#################################################
               Powered by MCP unknown               
             http://modcoderpack.com             
         by: Searge, ProfMobius, Fesh0r,         
         R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs           
#################################################
:cleanCache
:clean UP-TO-DATE
:deobfCompileDummyTask
:deobfProvidedDummyTask
:getVersionJson
:extractUserdev
Download http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.10.2-1…
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Could not resolve all dependencies for configuration ':forgeGradleUserDevPackage'.
> Could not download forge-userdev.jar (net.minecraftforge:forge:1.10.2-12.18.2.2099)
> Could not close resource 'http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.10.2-1…;.
> Premature end of Content-Length delimited message body (expected: 4365912; received: 2547
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
BUILD FAILED
Total time: 42.765 secs
C:\Pylo\MCreator171\forge>
Task completed with return code 0 in 43617 milliseconds

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 17:48

@#1.1.1 never had problems with that, put pretty good.

Last seen on 18:49, 7. Nov 2020
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:15

Yes, this is an issue involving the internet, it cant download certain dependencies. I would make sure to run MCreator as Admin and disable any antimalware programs. Also, to get bet connection dont be dowbloading anythin extra.

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:16

@#2 ahm, what are antimalware programs and how to disable those?

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:18

@#2 and i ran it in admin mode, still the same

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:18

@#2 and i ran it in admin mode, still the same

Last seen on 18:49, 7. Nov 2020
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:20

Antimalware is like "Malwaraebytes" and "AVG", if yoy have these they will be located in the tray (bottom right of conputet screen) you can disable them by clicking on them and choose any of the options (i ussualy choose disable for until restart) this isnt needed, but sometmes these programs think MCreator is bad (its not)

Last seen on 18:49, 7. Nov 2020
Joined Dec 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Hmm, if this problem persists
Thu, 11/17/2016 - 18:24

Hmm, if this problem persists, then try deleting all MCreator folders and files. Then re install MCreator, doing everything i mentioned above.

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:Will you please post the
Thu, 11/17/2016 - 18:26

@#3 yeah i dont think i got those, and i said, didnt work in admin mode..

thats a bit annyoing

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Hmm, if this problem persists
Thu, 11/17/2016 - 18:33

@#4 I dont have any of these programs i think, and i reinstalled Mcreator but

still same proplem also in admin mode

 

Last seen on 22:52, 27. Oct 2017
Joined Nov 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Strange thing is I get it to
Thu, 11/17/2016 - 18:41

Strange thing is I get it to build even in offline mode I get connection errors but it still builds.

Last seen on 15:42, 5. Nov 2017
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Strange thing is I get it to
Thu, 11/17/2016 - 18:45

@#5 @#4 for real i really wanna start making mods, i got some awesome ideas cooking in my head