My armor texture wont show

Started by iDorantPlays on Mon, 06/26/2017 - 17:11

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 21:55, 15. Jan 2018
Joined Jun 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
My armor texture wont show
Mon, 06/26/2017 - 17:11

Hey guys i just made some ruby armor ( for testing ) and i put all the texturesin all good , but when i go ingame my recepies work but the texture wont show, it shows the notexture image (the purple and black checkbored box ) Help? 

Last seen on 22:52, 27. Oct 2017
Joined Nov 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
If you suing 1.7.5 we been
Mon, 06/26/2017 - 17:22

If you suing 1.7.5 we been told we have to just wait until the fix is released no when no how to fix just it's broke deal with it until the update is out, maybe trying building it in 1.7.1 then port it over, but I can't promises that will work

Last seen on 21:55, 15. Jan 2018
Joined Jun 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:If you suing 1.7.5 we been
Mon, 06/26/2017 - 18:10

@#1  Thanks for the help! I created the textures on mcreator because i couldnt getthm to work and ifound how to make my colors really look good i locked the saturation and lightness ! :) Thanks anyways