Help with test environment

Started by whovianuk on Sat, 09/02/2017 - 08:23

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Help with test environment
Sat, 09/02/2017 - 08:23

Whenever I try to test the new version of my mod, it comes up with this message:

 

https://pastebin.com/qbs4AUpu

 

Should I try saving my current workspace as a .mcr file and try again in the new 1.7.5 patch?

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Tried reinstalling it, still
Sat, 09/02/2017 - 15:29

Tried reinstalling it, still not working.

Last seen on 00:16, 15. Sep 2020
Joined Feb 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I have the same or similar
Sat, 09/02/2017 - 16:02

I have the same or similar problem, I have reported it as a bug, and tried plenty of things and they haven't answered and I haven't found a solution.

Last seen on 01:28, 7. Oct 2017
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I had the same problem all
Thu, 09/14/2017 - 22:24

I had the same problem all you do to fix this is just use a deffrent workspace because i had that same error and i was using the super buggy workspace 1 and i moved it to 3 and the test enviroment now works

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:I had the same problem all
Fri, 09/15/2017 - 21:15

@#3 Thanks! I'll try this.

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:RE:I had the same problem all
Fri, 09/15/2017 - 22:24

@#3.1 I tried it, and it didn't work. I think it must be my computer.

Last seen on 01:28, 7. Oct 2017
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Did you install mcreator with
Sat, 09/16/2017 - 01:59

Did you install mcreator with .exe or .zip if you did .zip then make a folder in c:\ named pylo in that folder put the mcreator folder and rename it to just mcreator without the just lol

if that does not work then try either updating java or installing and reinstalling java

Last seen on 01:28, 7. Oct 2017
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Put the mcreator in the pylo
Sat, 09/16/2017 - 02:00

Put the mcreator in the pylo folder not pylo in mcreator

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Put the mcreator in the pylo
Sat, 09/16/2017 - 10:28

@#5 It's already there.

Last seen on 11:43, 6. Dec 2018
Joined Oct 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I made a new mod, and it
Wed, 10/04/2017 - 16:49

I made a new mod, and it works now.