Error Symbol Not Found for Custom .java model

Started by Iggy3434 on Tue, 11/14/2017 - 04:41
Last seen on 21:41, 3. Dec 2017
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Error Symbol Not Found for Custom .java model
Tue, 11/14/2017 - 04:41

So I've finally worked hard on a model (not using techne since I'm a Mac user) and converted it into .java through a ingame modder called qubble (1.10.2). After exporting and creating a custom texture I was ready to import so I did and followed everything like normal until I got a error which was different than what I got before since I usually got this weird rendering thing or whatever but now I narrowed it down to 1 error which I can't figure out how to solve which is:

Mac-Linux 32-64bit/forge/build/sources/main/java/mod/mcreator/mcreator_triceratops.java:63: error: cannot find symbol
        RenderLiving customRender = new RenderLiving(Minecraft.getMinecraft().getRenderManager(), new mcreator_triceratops.Modelratops(), 0) {
                                                                                                                          ^
  symbol:   class Modelratops
  location: class mcreator_triceratops
 

(btw the model was triceratops.java which I don't think matters as well as everything in it was named Triceratops)

Anyways SO I checked the code and saw that the code automatically renamed it modelratopsinstead of "triceratops" as I think that is the incorrect symbol. Anyways I'm really stuck and I need help making this model work that I worked very hard on. I legit have no clue of how to fix this. I'm using the latest version of MCreator for 1.10.2 and I can use any help from any of you of this community :)

-Thanks

Last seen on 21:41, 3. Dec 2017
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Please can someone help me…
Sat, 11/18/2017 - 02:13

Please can someone help me with this problem

Last seen on 16:27, 12. Dec 2017
Joined Feb 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
  • developer
Could you please upload the …
Sat, 11/18/2017 - 11:26

Could you please upload the .java file on a website such as pastebin.com? That would help to solve your problem.

Last seen on 21:41, 3. Dec 2017
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Here's the pastebin. It wasn…
Mon, 11/20/2017 - 02:39

Here's the pastebin. It wasn't made by me actually and instead a friend who lend me the model for my mod he was sucessful for loading it into his mod. https://pastebin.com/gWgCs5ne

Last seen on 21:41, 3. Dec 2017
Joined Dec 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Ok I'm never gonna get…
Sun, 11/26/2017 - 21:13

Ok I'm never gonna get answered with this Triceratops model and I already had to upload the update of my mod since it was gonna pass the deadline for release. But anyways I got "symbol not found thing" when I used the EXACT SAME WITHER BOSS model from Minecraft and I still got the error symbol. Can someone just tell me what the symbol that Mcreator can't find is? I feel like this is just a recompiling bug but I'm not sure.