Element Problem

Started by KirbyGaming on Mon, 01/15/2018 - 12:52

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 06:30, 28. Nov 2018
Joined Jun 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Element Problem
Mon, 01/15/2018 - 12:52

I Don't Know Why, It Might Be My Mod, or its just me, or its just ANNOYING.

Theres Nothing Here

Someone please help me!!!

Last seen on 03:49, 3. Oct 2020
Joined Jul 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I think every time you…
Mon, 01/22/2018 - 02:28

I think every time you delete a broken element it shows that message

Last seen on 03:49, 3. Oct 2020
Joined Jul 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
no worries you just ignore it
Mon, 01/22/2018 - 02:28

no worries you just ignore it

Last seen on 12:52, 14. Jan 2020
Joined Feb 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
You may have to make sure…
Mon, 01/22/2018 - 06:13

You may have to make sure that the full java file deleted. Just navigate to your mcreator file/forge/src/main/java/mod/mcreator

folder then find and delete the mods that show up here but not in mcreator gui or visa versa. 

Last seen on 07:22, 23. Oct 2020
Joined Apr 2010
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Just recompile it once more…
Tue, 01/23/2018 - 15:19

Just recompile it once more by pressing gear button in top bar of MCreator and the error should be gone.