Structures

Started by mineyours06 on Wed, 10/03/2018 - 22:01

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 02:12, 7. Oct 2018
Joined May 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Structures
Wed, 10/03/2018 - 22:01

 Okay, so the problem I am having is with Importing Structures, I am using Windows 10, just as a side note incase thats it. So when I create a new "Structure Spawn" element I can't use the "Structure to Spawn:"  option and its just empty, maybe I am just doing it wrong? Please respond, I am using MCreator 1.8.0.

Last seen on 02:12, 7. Oct 2018
Joined May 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Nevermind just found out…
Wed, 10/03/2018 - 22:02

Nevermind just found out what I was doing wrong.

Last seen on 13:07, 11. Nov 2018
Joined Sep 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
what plz tell me what going…
Sun, 10/07/2018 - 07:33

what plz tell me what going wrong

 

Last seen on 13:07, 11. Nov 2018
Joined Sep 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i have similar problem
Sun, 10/07/2018 - 07:33

i have similar problem

Last seen on 23:03, 17. Nov 2018
Joined Apr 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
Have you imported structure…
Fri, 10/19/2018 - 15:14

Have you imported structure to MCreator First ?