Mod not working

Started by Satanho on Sun, 09/22/2019 - 16:08

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 14:22, 24. Sep 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Mod not working
Sun, 09/22/2019 - 16:08

i have created a mod, i ran the client and everything was fine, but when i opened the creative menu, none of the things i have created (ores, armors etc) were there, help please!

Last seen on 12:15, 14. Oct 2019
Joined May 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
YEah, I got the same problem…
Mon, 09/23/2019 - 16:07

YEah, I got the same problem as well,  pls help us :(

Last seen on 06:34, 14. Oct 2019
Joined Sep 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
have you set what creative…
Wed, 09/25/2019 - 03:44

have you set what creative tab the new blocks/items go in?

Double check to make sure they are set to something and didn't get put somewhere else or removed from all creative tabs with the new update, assuming you updated to 1.9.1. Either way, double check. And if needed, make your own creative tabs.

If this does not work, then see if adding them to the oredictionary works.

Last seen on 12:15, 14. Oct 2019
Joined May 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Hmm, it doesn't seem to work…
Wed, 09/25/2019 - 08:47

Hmm, it doesn't seem to work, my workspace got custom creative tabs, still, they don't show up. I do not know how to add them to ore dictionary.