Breeding Doesn't work.

Started by SamIsLost on Tue, 05/12/2020 - 20:27

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 22:31, 14. May 2020
Joined Mar 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Breeding Doesn't work.
Tue, 05/12/2020 - 20:27

Hi! I've been trying to make a dragon mod, and so far have been stuck trying to get these mobs to breed. They're custom models, made in techne. There is nothing wrong with the models, but they just won't breed to make new creatures even if I have the tickbox selected. Do I need to have an entity base?
Will provide screenshots/pictures if requested of anything.

Last seen on 20:04, 11. Apr 2021
Joined Aug 2016
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I had the same problem one…
Wed, 05/13/2020 - 02:32

I had the same problem one day, but I don’t know if what was the cause of the problem (if I did something wrong or not).

Last seen on 22:31, 14. May 2020
Joined Mar 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Thank you for replying. I…
Wed, 05/13/2020 - 15:48

Thank you for replying. I still really need to find a solution to this, as it doesn't work still. If anyone can help, please do.

Last seen on 05:52, 11. Apr 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
same, my penguins not…
Fri, 02/26/2021 - 12:24

same, my penguins not breeding