Need help with Plant "Additional Generation Condition"

Started by Smakced on Fri, 08/07/2020 - 15:37

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 02:05, 30. May 2021
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Need help with Plant "Additional Generation Condition"
Fri, 08/07/2020 - 15:37

I made a procedure to prevent my plants from spawning on sand but I'm unable to use it in the "Additional Generation Condition" section. How am I able to make the procedure show up in this section?

Last seen on 20:24, 13. Aug 2020
Joined Jul 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
You have to use 'return'…
Mon, 08/10/2020 - 09:58

You have to use 'return' block, smth like this:

return: if get block at x y-1 z = sand destroy block at x y z

Return block can be found in logic I think.

Last seen on 20:24, 13. Aug 2020
Joined Jul 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I was wrong it can be found…
Mon, 08/10/2020 - 10:01

I was wrong it can be found in flow control.

Last seen on 02:05, 30. May 2021
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Thanks for the help, but the…
Mon, 08/10/2020 - 19:05

Thanks for the help, but the "if" procedure can't be connected to the "return" procedure, only at the bottom.

Last seen on 02:05, 30. May 2021
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I may have figured it out,…
Mon, 08/10/2020 - 19:29

I may have figured it out, you need to remove the "if" part of the procedure and just attatch the "get block" procedure to the return procedure, so far it seems to be working but I'm not sure if this is the correct way.

Last seen on 14:26, 1. Oct 2021
Joined Aug 2014
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Can we have an answer? Does…
Tue, 08/18/2020 - 09:53

Can we have an answer? Does anyone know how this modul works?

Last seen on 02:05, 30. May 2021
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I still have no idea. I…
Thu, 08/27/2020 - 13:29

I still have no idea. I think I got it working but I have no idea.

Last seen on 17:43, 6. Dec 2021
Joined Jan 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Hello Smakced can you make a…
Sun, 09/20/2020 - 12:35

Hello Smakced can you make a screenshot and show this here because i cant use my procedure with the return block so i would see how you made it. Pls because i can connect the get block with the return blok but not the place block