No Sound Effects

Started by Libroru on Tue, 08/18/2020 - 05:23

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 17:19, 21. Sep 2021
Joined Apr 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
No Sound Effects
Tue, 08/18/2020 - 05:23

Hey everyone! So I've been trying to add sounds to my mod for days now without any success. I've been trying legit everything but I can't get it to work.

Playsound also does nothing.

The only thing I did was use the default 'Play Sound at X, Y, Z, Level 1, Pitch 1, SFX' block.

 

Could anyone help me?

If playsound does not work,…
Tue, 08/18/2020 - 05:57

If playsound does not work, check your soundcard and volume.

If only custom sound does not play, it is OGG format problem, check console log for problems.

Also, search forums, you are not the first one with such a problem. Do not just open new topics.

Last seen on 17:19, 21. Sep 2021
Joined Apr 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I was already searching for…
Wed, 08/19/2020 - 17:57

I was already searching for an answer but didn't seem to find one. Thanks anyways

Last seen on 17:19, 21. Sep 2021
Joined Apr 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Also I didn't get any…
Wed, 08/19/2020 - 19:29

Also I didn't get any message in the console regarding the sound