How to Re-Scale a mob

Started by Victor2015 on Fri, 09/04/2020 - 20:26

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 11:19, 10. Oct 2020
Joined Aug 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
How to Re-Scale a mob
Fri, 09/04/2020 - 20:28 (edited)

Good morning, Good Afternoon, Good Night, whatever the time you are viewing this post.
I'm really having a hard time understanding whether or not it is possible to scale a mob in mcreator to version 1.15.2, I have tried all the methods suggested in similar posts, and nothing worked, I know you may tell me change the model itself via the blockbench, etc. It turns out that the model is has lots and lots of cubes, it will take a long time to reposition, resize and resize the texture of each cube individually, as I saw it is possible to rescale an entire mob right in mcreator for the amount of posts with solutions , I would like to know how it is possible, I really want this help.

It's a kind of "Super Ghast" model, and I would like to learn this for a Slime-Type model

Edited by Victor2015 on Fri, 09/04/2020 - 20:28
Last seen on 07:56, 26. Oct 2020
Joined Jun 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
It requires custom code as…
Fri, 09/04/2020 - 23:19

It requires custom code as of right now, and I know this screenshot is a tad fuzzy, but using code such as this in your "entity" class allows you to resize the entity. https://gyazo.com/4f7fc84d79a5bf334e21a47b9c2010c0 - Just override the "render" with your own values to return.

Last seen on 11:19, 10. Oct 2020
Joined Aug 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Soo, there's an error that…
Sat, 09/05/2020 - 10:26

Soo, there's an error that keep happening while console try to open minecraft. What I have to do?
"C:\Users\User\MCreatorWorkspaces\ore_and_biomes_mod\src\main\java\net\mcreator\oreandbiomesmod\entity\ThePainNightEntity.java:356: error: expected matrixStack.translate(0.00. 1.5D - (double) 1.5*sizeFactor, 0.00);
^
C:\Users\User\MCreatorWorkspaces\ore_and_biomes_mod\src\main\java\net\mcreator\oreandbiomesmod\entity\ThePainNightEntity.java:356: error: not a statement matrixStack.translate(0.00. 1.5D - (double) 1.5*sizeFactor, 0.00);
^
C:\Users\User\MCreatorWorkspaces\ore_and_biomes_mod\src\main\java\net\mcreator\oreandbiomesmod\entity\ThePainNightEntity.java:356: error: ';' expected matrixStack.translate(0.00. 1.5D - (double) 1.5*sizeFactor, 0.00);"

Sorry if I'm being dumb, I'm kinda new to MCreator

Last seen on 11:41, 26. Oct 2020
Joined Nov 2018
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Show us your render class.
Sat, 09/05/2020 - 10:47

Show us your render class.

Last seen on 11:41, 26. Oct 2020
Joined Nov 2018
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
"0.00."  This should be a…
Sat, 09/05/2020 - 10:49

"0.00."  This should be a comma.

Last seen on 11:19, 10. Oct 2020
Joined Aug 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Here, it's basically…
Sat, 09/05/2020 - 15:17

Here, it's basically identical to the example the guy sent to me, I would change the values as I was testing to be precise